Profesor concediat de la o scoala crestina. Un secret din viata lui intima i-a socat pe dascali

Dată publicare: 11-06-2012 10:34
Dată actualizare: 30-10-2012 21:32


Profesor Cincinnati

Un profesor din Ohio a trait bucuria vietii lui atunci cand a primit un job la o scoala crestina. Oferta i-a fost retrasa insa dupa numai cateva ore, dupa ce le-a marturisit celor din bordul de conducere al scolii un detaliu intim despre viata lui.

Jonathan Zeng este profesor de muzica de ani buni. Barbatul a fost angajat la o scoala crestina din Cincinnati, SUA, dupa o serie de interviuri si teste drastice, pe care le-a trecut cu brio. Toti membrii din conducerea colegiului crestin au fost de acord ca Zeng este cea mai potrivita alegere pentru acest post.

Insa, la numai cateva ore dupa ce a acceptat postul, oficialii scolii l-au intrebat daca este homosexual, invocand o regula a institutiei de invatamant potrivit careia scoala este impotriva angajarii unor profesori homosexuali. Conducerea scolii crede in sanctitatea casatoriei si nu vrea ca oameni cu alta orientare sexuala sa intre in contact cu elevii.

"Aceasta oportunitate mi-a fost luata numai din cauza felului in care am fost creat. Orientarea mea sexuala nu are nicio legatura cu abilitatile mele profesionale sau cu ceea ce vorbesc", a spus profesorul in varsta de 30 de ani.

"Nu comentam in niciun fel deciziile pe care le luam in procese de angajare si interviuri individuale", au declarat reprezentantii scolii.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO