Profesoara de engleza arestata dupa ce a recunoscut ca a avut o relatie cu un elev si a ramas insarcinata

Ultima actualizare: 19-04-2014 07:00
profesoara

O profesoara de engleza de 29 de ani, care a avut o relatie timp de 4 luni cu un elev minor, cu care a si ramas insarcinata, a ajuns dupa gratii la inceputul acestei saptamani.

Jennifer Christine Fichter i-a marturisit mamei elevului ca s-a culcat cu el de cel putin 30 de ori, il iubeste si nu are niciun regret. Profesoara din Florida a si ramas insarcinata cu elevul, insa a facut avort, relateaza The Tampa Tribune.

Potrivit Politiei, profesoara a inceput relatia interzisa in luna noiembrie. Atunci, intr-o dimineata, cei doi au facut sex in masina ei. Elevul le-a spus politistilor ca din acea zi s-au intalnit in mod constant si au facut sex in diverse parcari.

Relatia celor doi a fost descoperita de mama elevului, la sfarsitul lunii ianuarie. Femeia devenise suspicioasa cand a constatat ca baiatul venea acasa foarte tarziu. I-a verificat telefonul si a vazut ca se conversa foarte des cu o anumita persoana, care s-a dovedit a fi profesoara Jennifer Christine Fichter.

Mama elevului a reclamat-o pe Fichter la politie abia luni, nedorind sa explice de ce a amanat acest lucru atat de mult. Luni seara, femeia a stat de vorba cu profesoara pentru prima data si a inregistrat conversatia. In timpul discutiei, profesoara i-a spus ca la un moment dat a ramas gravida cu elevul si a facut avort. De asemenea, Fichter i-a spus ca il iubeste pe baiat si vrea sa il vada in continuare.

Profesoara a fost arestata pe loc, dupa ce mama elevului a dus la politie inregistrarea conversatiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO