Profesoara, condamnata la inchisoare dupa ce s-a culcat cu un elev. Ce a incercat sa faca adolescentul dupa incident

16-05-2017 17:33


profesoara getty

O profesoara din SUA, care a intretinut relatii sexuale cu unul dintre elevii sai, dupa ce sotul acestuia l-a ademenit cu alcool, a fost condamnata la inchisoare.

Jessica Storer, in varsta de 29 de ani, a intretinut relatii sexuale cu un elev de 18 ani, in propria casa. Storer si sotul ei, Derrick, in varsta de 33 de ani, l-au invitat pe acel elev si pe alti tineri in locuinta lor, conform Daily Mirror

Storer a fost condamnata la doi ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovata la o audiere precedenta. Adolescentul a spus, prin intermediul unei scrisori, care a fost citita in instanta, ca dupa ce a avut loc incidentul s-a gandit in repetate randuri sa se sinucida.

“Ar fi trebuit sa pot avea incredere in ea. Incerc sa imi pun viata in ordine”, a mai precizat victima.

Femeia a declarat ca adolescentul avea 18 ani si a consumat alcool de bunavoie. Ea a spus ca cei doi au intretinut relatii sexuale o singura data.

Judecatorul Randal Basinger a spus ca femeia pare ca nu intelege consecintele grave care au urmat, adaugand ca incearca sa paseze vine pe baiat. Acum, profesoara va fi inregistrata pe lista agresorilor sexuali pentru tot restul vietii.

Sotul lui Storer, Deerick, isi va primi sentinta marti dupa ce a pledat vinovat la 3 dintre cele 6 capete de acuzare cu privire la oferirea de alcool unui minor. Varsta la care consumul de alcool este legal, in SUA, fiind de 21 de ani.

Barbatul risca pana la 6 luni in spatele gratiilor.
 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO