Probabil cea mai dezastruoasa luna de miere. Cosmarul prin care au trecut doi miri ghinionisti

02-05-2012 08:53

Doona si Michael McCarthy

Si-au organizat nunta visurilor, iar apoi si-au rezervat bilete la un hotel de lux din Rhodos. Cuplul de tineri proaspat casatoriti din Marea Britanie a trait insa surpriza vietii atunci cand a ajuns la destinatie.

Doona si Michael McCarthy au cheltuit aproape 800 de lire sterline pe o vacanta de lux in Rhodos, Grecia. Au platit in plus pentru jacuzzi si vedere la mare.

Insa au avut surpriza neplacuta de a gasi hotelul de patru stele inchis. Drept “compensatie” au primit o camera intr-un hotel de trei stele, intr-o zona aglomerata, departe de plaja. Iar daca asta nu era de ajuns, cei doi sustin ca incaperea era “intunecoasa si mizerabila”, cu patru paturi separate.

Vacanta la mare cu toata familia. Ce alegi, Grecia sau Turcia?

“Am plans toata saptamana cat am stat acolo. Putem merge oricand intr-un concediu, insa nu vom mai avea niciodata sansa de a sarbatori din nou luna de miere”, a marturisit Donna.

Cei doi au spus ca si-au petrecut prima zi din luna de miere la telefon, incercand sa negocieze cu agentia de turism transferul intr-un alt hotel de lux. Insa li s-a cerut o suma aditionala de 268 de lire. Iar pentru deranjul cauzat, compania le-a oferit 42 de lire compensatie.

Se pare ca toata incurcatura a fost cauzata chiar de proprietarii hotelului, care au intarziat deschiderea acestuia.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO