Primele cuvinte pe care i le-a rostit iubitei lui, dupa ce s-a trezit din 10 zile de coma. Femeia s-a casatorit cu el

Dată publicare: 30-05-2014 10:29
Dată actualizare: 02-06-2014 06:54


Spital

Povestea unui barbat din Marea Britanie a facut inconjurul lumii. Victima a unui grav accident de circulatie, medicii nu ii dadeau mari sanse de supravietuire. Tanarul s-a trezit insa din coma, iar ce i-a spus iubitei lui a impresionat o lume.

Stewart Fryett a trecut in urma cu cinci ani prin cea mai grea incercare din viata lui. Barbatul s-a ales cu o leziune cerebrala acuta si mai multe coaste rupte in urma unui accident. Plamanii tanarului au cedat si ei. In plus, si coloana vertebrala a barbatului a avut de suferit.

Medicii i-au pregatit familia pentru ce e mai rau si nu i-au dat lui Stewart mari sanse de supravietuire. Dupa 10 zile de coma profunda insa, tanarul s-a trezit. Iar primele cuvinte pe care i le-a adresat iubitei lui au fost: "Nu stiu cine esti, nu stiu care este numele tau, insa stiu ca te iubesc". Erau impreuna denumai sase luni.

Acum, Stewart, in varsta de 39 de ani, si Chrissie, de 32 de ani, sunt casatoriti si treiesc fericiti in Fairfield, Stockton, Marea Britanie. Cei doi asteapta primul lor copil, care va veni pe lume in luna iulie.

Si-au gasit fericirea dupa un proces de recuperare dureros

13 iunie 2009. Stewart era la un gratar, impreuna cu familia lui Chrissie.

"Eram impreuna de sase luni. Gratarul era acasa la Chrissie. Eram impreuna cu mama ei, tatal ei vitreg si Ian, un prieten de familie", a povestit barbatul.

Ian tocmai ce isi cumparase un Ford Focus RS si i-a luat pe Stewart si un prieten de-al acestuia intr-o plimbare cu masina. Dupa numai cateva sute de metri, Ian a pierdut controlul automobilului si a intrat in plin intr-un BMV.

Ian si prietenul lui Stewart au scapat teferi. La fel si soferul BMV-ului. Tanarul de 39 de ani insa a intrat in coma.

"A stat in coma 10 zile. Ni s-a spus ca nu va scapa cu viata. Cand il vizitam nici macar nu isi putea ridica capul si nu putea sa lege doua cuvinte. Cand s-a trezit nu ne recunostea pe niciunul dintre noi, insa atunci cand m-a vazut mi-a spus: 'Nu stiu cine esti, nu stiu care este numele tau, insa stiu ca te iubesc'", a povestit, emotionata, Chrissie.

A fost externat in data de 23 septembrie 2009, insa se afla intr-o stare atat de proasta incat prietenii si familia au fost nevoiti sa aiba grija de el cu randul.

Stewart si-a revenit incet-incet in ultimii patru ani, iar in septembrie 2013 s-a casatorit cu Chrissie. Cei doi abia asteapta sa devina parinti.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO