Prima nunta a doi miri gay musulmani a avut loc in UK. "Vreau sa arat ca poti fi si gay si musulman in acelasi timp". VIDEO


Ultimul update: Sambata 15 Iulie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 12 Iulie 2017 19:35
Categorie: Bizar
Verighete

Prima nunta gay a unor tineri de religie islamica a avut loc in Marea Britanie, potrivit Metro.

Jahed Choudhury, in varsta de 24 de ani, si alesul sau, Sean Rogan (19) sunt fericitii miri care si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii restranse in Walsall, Marea Britanie.

La nunta lor, cei doi au ales sa poarte vesminte traditionale din Bangladesh.

Cei doi indragostiti sunt impreuna de doi ani si s-au cunoscut intr-un moment delicat din viata lui Jahed.

Barbatul marturiseste ca a incercat sa-si schimbe orientarea sexuala si a decis sa plece intr-un pelerinaj religios. Numai ca Jahed s-a cufundat intr-o depresie si chiar a intentionat sa-si curme zilele, noteaza jurnalistii de la The Independent.

Chiar in acele momente sensibile din viata sa, Sean l-a remarcat intamplator in momentul in care acesta statea plangand pe o banca. "Plangeam pe o banca, iar Sean a venit si m-a intrebat daca sunt bine", marturisteste cu emotie Jahed.

Din acel moment cei doi sunt de nedespartit si au ales sa-si oficializeze relatia, in ciuda faptului ca sunt musulmani iar religia lor nu permite casatoria intre membrii de acelasi sex.

Jahed recunoaste ca religia a reprezentant o piedica in relatia lor, sustinand ca se simte ca "o oaie neagra" captiv intre orientarea sa sexuala si credinta.

Cu toate acestea, cea mai frumoasa zi din viata lor nu s-a dovedit a fi una pe deplin fericita, intrucat parintii lui Jahed au refuzat sa vina la nunta fiului lor. Barbatul recunoaste ca se simte stanjenit de lipsa de intelegere a parintilor sai, care ii considera orientarea sexuala "o boala" si se simt rusinati de decizia fiului lor.

"Vreau sa le spun tuturor oamenilor care trec prin aceasi situatie ca este in regula. Am de gand sa arat unei lumi intregi ca pot fi si gay si musulman in acelasi timp", a conchis Jahed.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO