"Prima data nu a fost cu iubita, ci cu profesoara". Un elev povesteste oroarea din sala de clasa

Dată publicare: 08-05-2012 10:14
Dată actualizare: 16-09-2012 10:49


Kacy Christine Wilson

La doar 28 de ani, o profesoara si-a compromise total cariera, dupa greseala imensa pe care a facut-o intr-un moment de ratacire.

Kacy Christine Wilson, care preda la Liceul Osceola, din Florida, este acuzata ca a facut sex cu unul din elevii ei, in varsta de 16 ani, luandu-i acestuia virginitatea. Dupa aceea a incerca sa il seduca trimitandu-i fotografii cu ea dezbracata.

Profesoara a fost arestata pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor si pentru transmitere de material pornografic prin mijloace electronice.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Anul trecut, in luna octombrie, directorul liceului a primit o scrisoare anonima prin care era informat ca Wilson ar fi fost implicata in relatii nepotrivite cu elevii ei. Directorul a sesizat politia.

O purtatoare de cuvant a politiei a declarat: “A facut sex cu unul din elevii ei, in timpul programului. In mod clar ea a profitat de acest copil”.

Tanarul a facut marturisiri complete despre aventura sexuala. A spus ca Wilson l-a chemat din timpul orei in sala ei de clasa, sub pretextul ca-si pierduse ceva aici. Cand a sosit, Kacy Christine Wilson l-a impins la perete si a inceput sa-l atinga. Apoi l-a tras in toaleta clasei, i-a dat hainele jos si a facut sex cu el.

In declaratia pe care a dat-o la politie, elevul a spus ca este jenat de ceea ce i s-a intamplat si ca Wilson l-a dezvirginat. El a adaugat: “Este groaznic…. Cand o sa cresc, o sa ma gandesc ca prima experienta sexuala a fost cu doamna Wilson, nu la prima iubire”.

El a facut marturisiri despre relatia cu profesoara luna trecuta, dupa ce aceasta a inceput sa-I trimita fotografii cu ea dezbracata pe telefonul mobil si l-a facut sa se simta intimidat.

Cele mai penibile 9 intrebari despre sex! Uite ce curiozitati jenante au tinerii din ziua de astazi

Tot atunci profesoara si-a dat demisia si s-a mutat in Colorado, unde a fost arestata. Cautiunea a fost stabilita la suma de 85.000 de dolari.

Former teacher accused of sex with student: MyFoxORLANDO.com

Sursa: Daily Mail

Tags: profesora, sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO