"Prietenii ma strigau Falci". Drama adolescentei care nu s-a fotografiat niciodata pana la 19 ani

Dată publicare: 22-08-2013 21:21
Dată actualizare: 25-08-2013 07:04


Leanne Woodfull

Leanne Woodfull, o tanara de 20 de ani din Dublin, Irlanda, se poate uita pentru prima data in oglinda. Fata a trait de la varsta de 11 ani o adevarata drama din cauza unui aparat dentar, care trebuie sa ii indrepte cativa dinti.

AICI PUTETI VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU TANARA INAINTE DE OPERATIE

Aparatul i-a facut si bine, dar si rau. Dintii au fost indreptati, insa aparatul a impins in maxilarul de jos atat de mult incat practic l-a deplasa in exterior.

"Pana si prietenii mei ajunsesera sa imi spuna Falci. Aratam ingrozitor. I-am interzis mamei sa puna poze cu mine prin casa. La scoala toti colegii isi bateau joc de mine, nu mai stiam cum sa imi mai ascund gura. De la varsta de 12 ani si pana la 18 ani eu simt ca nu am existat. Parintii incercau sa imi spuna ca sunt frumoasa in felul meu, dar cand ma priveam in oglinda intelegeam de ce sunt poreclita asa. Eram hidoasa. Stomatologul mi-a explicat ca nu pot sa fac nimic pana cand nu ma opresc din crestere. Intrasem intr-o depresie din care nu mai reuseam sa ies", a povestit Leanne.

La varsta de 19 ani, insa, la insistentele ei, parintii au decis sa mearga la medic pentru interventia chirurgicala.

"A fost o recuperare dureroasa, dar acum sunt si eu frumoasa. Imi place sa fiu fotografiata si imi doresc sa lucrez in televiziune. Simt ca acum m-am nascut", povesteste Leanne.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO