Prietenii au ras cand le-a spus ca in 2 ani va arata bine si va aparea in reviste. Ce s-a intamplat cu Daniel in acest timp

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
Daniel Wheeler

Un barbat care nu putea sa-si vada picioarele din cauza burtii a decis sa-si schimbe viata si, in final, a ajuns model si a infiintat propria companie specializata pe fitness.

Daniel Wheeler, 30 de ani, din Marea Britanie, ajunsese sa cantareasca 140 de kilograme in 2010, dupa ce ani in sir s-a refugiat in mancare, relateaza Daily Mail.

Intr-o zi, in timp ce facea dus, Daniel si-a dat seama cu groaza ca nu putea sa-si vada picioarele din cauza burtii si, in acel moment, a luat o hotarare care i-a amuzat teribil pe prietenii sai.

Tanarul, foarte ambitios din fire, care a ajuns intr-o pozitie foarte importanta intr-o multinationala, le-a spus atunci prietenilor sai ca in trei ani va ajunge pe coperta revistei Men's Fitness. Iar Daniel si-a atins scopul, iar asta s-a intamplat chiar mai devreme - dupa doi ani.

Acum, Daniel spune ca a fost foarte ambitios si si-a impus un program strict de sport si un regim alimentar echilibrat, renuntand dulciuri, pizza si fast-food. Inainte, manca practic oricat si la orice ora, dar dupa ce si-a fixat scopul, a inceput sa consume doar alimente sanatoase, in portii mici.

Acum, Daniel conduce propria companie, Life Changing Fitness, si ajuta sute de tineri sa slabeasca sanatos.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO