Presa din SUA vorbeste despre un miracol de Craciun. Momentul in care o femeie naste in metrou, ajutata de doi politisti

Ultima actualizare: 30-12-2014 07:13

Doi politisti din Philadelphia au fost eroii unei femei insarcinate, careia i-a venit sorocul in timpul unei calatorii cu metroul, chiar in ziua de Craciun.

Chemati de urgenta, cei doi agenti au ajutat-o sa isi aduca pe lume bebelusul, pe niste scaune din vagon. Femeia a nascut un baietel perfect sanatos. A fost cel mai frumos dar de Craciun pentru ea si o calatorie cu surprize pentru ceilalti.

Un pasager a filmat cu telefonul mobil primele minute din viata bebelusului, nascut in amiaza zilei de Craciun, intr-un vagon de metrou. Baietelul este in mainile grijulii ale unui politist, care i-a fost fara voie moasa.

Pasagerii au chemat o ambulanta, insa, pana la sosirea medicilor, in ajutor au fost trimisi doi politisti.

"Cordonul ombilical era infasurat putin in jurul gatului. Am rezolvat aceasta problema, m-am asigurat ca totul este in regula. In rest, beietelul era sanatos tun", a spus Darrell James, politist.

Cu trei copii acasa si un al patrulea pe drum, politistul nu s-a pierdut cu firea si a actionat prompt. Nu dupa mult timp, au sosit si paramedicii si au preluat bebelusul si proaspata mamica. Iar un prim control a aratat ca amandoi sunt sanatosi.

Mamica si bebelusul vor mai sta cateva zile in spital si i-au primit deja in vizita pe cei doi politisti, deveniti, in presa din Philadelphia, eroii unei povesti miraculoase de Craciun.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO