Practica barbara prin care pastorul scoate demonul din ea. Exorcizarea unei mame de 22 de ani

Dată publicare: 08-09-2013 09:16
Dată actualizare: 11-09-2013 07:05


Sindy

Preotii din Marea Britanie care practica exorcismul sunt convinsi ca multi dintre englezi sunt posedati de demoni si au nevoie de ajutor. O sedinta de doua ore cu un astfel de pastor costa 250 de lire sterline.

Sindy Regis, o tanara de 22 de ani insarcinata, a mers la pastorul din parohia ei pentru a o ajuta sa scape de demonul care nu ii dadea pace.

Pentru ca era enoriasa a bisericii, femeia nu a platit nimic pentru sedintele de exorcism, care se fac intr-un mod barbar, dupa cum precizeza Daily Mirror.

Publicatia mentionata mai sus a facut publica si o inregistrare in care pastorul incerca sa scoata diavolul din Sindy.

AICI PUTETI VEDEA CLIPUL EXCLUSIV AL CELOR DE LA DAILY MIRROR.

In timpul exorcizarii, preotul incepe sa vorbeasca intr-o limba greu de inteles, despre care el spune ca e un dar de la Dumnezeu si ca doar el poate sa o inteleaga.

"Care iti este numele?", o intreaba pastorul pe Sindy in timp ce o tine cu forta la podea.

"Moartea", raspunde femeia printre lacrimi si tipete.

"Iesi, iesi, iesi. Foc", incepe pastorul sa urle la ea.

Sindy din Londra este convinsa acum ca demonul care pusese stapanire pe ea il mostenise din strabunici si ca preotul a ajutat-o sa scape de el si sa nu il transmita bebelusului inca nenascut.

"Spiritele malefice ma urmareau de mult. Nu puteam sa dorm, avem cosmaruri, lucrurile se miscau pe langa mine fara ca eu sa le ating. Acum ma simt mai bine. Pastorul meu, cu ajutorul Domnului, a scos diavolul din mine", spune Sindy cu convingere.

Daily Mirror noteaza faptul ca multi dintre cei care apeleaza la astfel de preotii nu stiu ca in realitate sufera de diferite boli, care nu au nicio legatura cu spiritele rele.

Multi dintre cei care ajung in astfel de situatii fie sufera de dubla personalitate, fie sunt dependente de droguri sau au fost victimele unor abuzuri sexuale si de aici aparitia unor astfel de probleme psihice.

Citeste si:

Secunda de dinaintea "dezastrului"! :) Imagini incredibile pe care n-apuci sa le vezi cu ochiul liber! FOTO

Pretul platit pentru viata virtuala. Efectele negative ale evolutiei tehnologice asupra creierului si vietii sociale

Sursa: mirror.co.uk

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO