Pozele pentru care profilul de Facebook al unei profesoare de desen din Marea Britanie a fost blocat. "Este ridicol"

Ultima actualizare: 27-10-2014 07:06
Facebook

Profilul unuei artiste din Marea Britanie a fost inchis de Facebook pentru ca ar fi avut continut obscen. Femeia posta pe contul personal de Facebook fotografii ale unor nuduri in creion realizate de elevii sai.

Joanna Susskind, in varsta de 29 de ani, da lectii de desen si pictura in Glasgow, Edinburgh si Dundee. Aceasta a angajat modele de ambele sexe, care pozeaza nud pentru elevii sai.

Aceasta obisnuia sa fotografieze lucrarile elevilor sai si posta pozele atat pe pagina personala de Facebook, cat si pe cea creata pentru intreaga clasa.

Nu mica i-a fost surpriza cand a vazut ca pagina ei fusese inchisa de Facebook si mai multe poze de pe profilul de grup fusesera sterse.

"Nu exista nimic pornografic la aceste fotografii. Este destul de ridicol din moment ce este cea mai veche forma de arta. Exista fotografii nud cu modele insa nu in prim-plan", a spus artista.

Cursurile, care se numesc "All The Young Nudes", au fost ideea Joannei. Artista le tine de 6 ani. Numai in Glasgow are peste 100 de elevi.

Un purtator de cuvant al Facebook a confirmat ca profilul artistei a fost "blocat temporar", iar unele poze si linkuri au fost sterse, pentru ca incalcau reguli stricte privind nuditatea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO