Poze indecente si comentarii deplasate la adresa elevilor. Preocuparile unei profesoare pe Twitter

Dată publicare: 31-01-2013 09:18
Dată actualizare: 03-02-2013 07:11


Carly McKinney

Elevii unui liceu din Aurora, Colorado, au facut o descoperire incredibila despre una din profesoarele lor. Tinerii au gasit pe Twitter un cont care se presupune ca ar fi al cadrului didactic, Carly McKinney, in varsta de 23 de ani.

Femeia, care este profesoara de matematica la liceu, va fi anchetata de conducerea scolii pentru a vedea daca acuzatiile aduse sunt adevarate sau nu.

Profesoara a recunoscut la un post de teleziune local ca si-a creat un cont pe Twitter cu ajutorul unui prieten, dar ca nu stie cine a pus pozele indecente cu ea pe site.

Pagina respectiva cuprindea fotografii cu profesoara in ipostaze care nu ii fac cinste, printre ele si poze cu femeia fumand marijuana in curtea liceului.

Mai mult, ea ar fi facut si o serie de comentarii la adresa elevilor ei.

Elevii au fost cei care au descoperit contul si au inceput sa comenteze pe Twitter despre ceea ce face profesoara lor de matematica.

Carly a declarat ca acel cont a fost creat cu intentia de parodie, dar ca nu s-a gandit nicio clipa ca lucrurile vor evolua intr-o directie gresita. Ea a precizat ca nu a fumat niciodata droguri in incinta scolii.

Purtatorul de cuvant al liceului a declarat ca a fost deschisa o ancheta in acest caz, iar daca se dovedeste ca profesoara a consumat droguri in liceu, atunci vor fi luate masurile necesare.

In ceea ce priveste activitatea ei de pe site-ul de socializare, conducerea scolii nu poate sa faca nimic, deoarece este vorba despre viata personala si intima a femeii, a mai precizat purtatorul de cuvant.

 

Citeste si:

Folosesti YouTube? S-ar putea sa platesti pentru videoclipurile urmarite

Amenintare directa pentru iPhone 5 si Samsung GALAXY S III. Ce telefon incredibil au lansat ieri canadienii de la BlackBerry

Sursa: Daily Mail

Tags: incidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO