Poza pe Instagram ca o vedeta, dar nimic nu era real. Secretul pe care-l ascundea o tanara de 25 de ani din Franta

06-10-2016 19:45

louise

Louise Delage, o frantuzoaica in varsta de 25 de ani, parea o vedeta pe Instagram, pozand doar in restaurante scumpe si pe yacht-uri, avand peste 50.000 de urmaritori, dar nici numele, nici contul ei nu erau reale, ea pastrand un secret.

Delage, care s-a inscris pe Instagram pe 1 august, primea foarte multe comentarii apreciative din partea urmaritorilor ei, relateaza CNN

 

???? F.R.E.S.H ????

A photo posted by Louise Delage (@louise.delage) on

Totusi, totul s-a schimbat pe 30 septembrie, cand Louise a postat un videoclip care insuma toate postarile ei anteriorare. Numitorul comun al fiecarei poze, 149 in total, era unul socant. In fiecare poza ea aparea cu un pahar cu alcool in mana.

 

Bad mood

A photo posted by Louise Delage (@louise.delage) on

Contul si nici personalitatea fetei nu erau veridice. Ea este, de fapt, o studenta care a participat la o campanie pentru Addict Aide, un centru francez de dezintoxicare, care-i ajuta pe oamenii dependenti de diverse substante.

Aceasta campanie a fost realizata de catre o agentie de publicitate din Paris, adica BETC.

 

Ravitaillement ????

A photo posted by Louise Delage (@louise.delage) on

Conform presedintelui celor de la BETC, Stephane Xiberras, numele fetei a ramas secret. Ideea de baza a acestei campanii a fost modul in care oamenii trec foarte usor peste semnele care indica o dependenta.

Xiberras a explicat: “Ar putea fi fiica cuiva sau o cunostinta. Cateodata poti sa omiti asemea lucruri. E foarte dificil pentru parinti sa controleze un copil alcoolic, mai ales cand nu sunt indicii clare ca ar fi dependent.

El a adaugat: “Foarte putini oameni au observat ca acel cont de Instagram nu era real. Dar asta era si ideea. Nimeni nu a observat. Credeau ca aceasta fata avea tot ce-si dorea.”

Cei de la Addict Aide estimeaza ca unul din cinci francezi moare anual din cauza unei dependente.

Videoclipul are in total peste 500.000 de vizualizari pe Instagram, Youtube si Facebook.
 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO