Reclama care a dezgustat o tara intreaga. Cum arata acest model de la brau in jos

Dată publicare: 09-06-2012 16:19
Dată actualizare: 02-11-2012 03:52


reclama

Ultima campanie publicitara a unui lant de magazine de lux, prin care este promovata colectia de vara, a provocat o revolta generala a clientilor, care se va reflecta, fara indoiala, in incasari.

Posterele stralucitoare ale lantului britanic Harvey Nichols infatiseaza o femeie care, in aparenta – si nu exista un mod delicat de a o spune – s-a excitat atat de tare incat si-a umezit pantalonii.

Imaginile i-au infuriat peste masura pe cumparatorii mai sensibili, care au catalogat campania drept “grosolana”.

Posterele au fost trimise prin posta la mii de clienti si potentiali clienti ai lantului, iar acestia au considerat ca gestul este ofensator, mai cu seama ca pe acestea era tiparit si mesajul “The Harvey Nichols Sale... Try To Contain Your Excitement - incearca sa-ti ti in frau emotiile".

Cel mai scump pictorial de la Hollywood. Uite imaginile care i-au adus 1 milion $ lui Jennifer Lopez

Mii de clienti si-au exprimat indignarea pe internet si jura ca nu vor mai cumpara niciodata de la Harvey Nichols. “Au depasit limita”, a spus o femeie, iar un alt client a spus ca “este absolut dezgustator”.

Aparand ultima campanie publicitara a lantului de magazine, un purtator de cuvant al companiei a spus: “Am elaborat campania pentru promotiile de vara si am vrut sa captam entuziasmul cu umor”.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO