Poza care i-a adus suspendarea contului de Instagram acestei femei. Ce apare in imagine

Ultima actualizare: 08-04-2016 07:01
tort Instagram

O utilizatoare a urcat pe contul ei de Instagram o poza cu un tort pe care il facuse ea. Insa, la scurt timp, aceasta a primit notificare ca i-a fost suspendat contul.

Fiica ei, Fiona Mosely s-a plans pe contul ei personal de Twitter ca mamei ei i-a fost suspendat contul de Instagram dupa ce a publicat o imagine cu un tort facut de sora Fionei. Tortul era decorat cu forme rotunde de martipan alb, presarat cu cacao deasupra, pe margini si una rotunda in mijloc, care, spune femeia, il simbolizau pe Iisus si discipolii sai.

Insa poza a fost stearsa automat de Instagram pentru ca ar fi incalcat standardele comunitatii de pe Instagram. Motivul a fost ca tortula seamana cu un san.

Cei de la Independent au resuti sa dea de Fiona si sa afle ce s-a intamplat. "Este vorba de un tort clasic de Paste, este un tort religios, nici vorba de ceva cu tenta sexuala sau continut jignitor. Mama a facut poza si a urcat-o pe Instagram. La scurt timp, contul ei a fost dezactivat pentru ca a incalctat regulile Instagram" a povestit aceasta.

Insa, o poza din alt unghi al tortului, urcat de sora Fionei pe contul ei de Instagram, nu a fost stearsa.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO