Poza care a bulversat internetul: cat de mare este, de fapt, acest crocodil. Care este misterul legat de imagine

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24
crocodil Facebook

Un crocodil urias, lung cat inaltimile a trei barbati pusi unul peste altul, a fost capturat de niste pescari, dar locul in care a fost vanat ramane un mister.

Fotografia, care produce o impresie foarte puternica, arata crocodilul agatat de un copac, iar langa el sunt trei barbati asezati unul cu picioarele pe umerii celuilalt. Imaginea a fost postata pe Facebook de o femeie britanica, insa aceasta a pus pe jar internetul, pentru ca a omis sa spuna unde anume a fost facuta, relateaza The Sun.

Lynsey Clayton Saudan a postat imaginea cu scopul de a-i preveni si pe altii despre pericolul reprezentat de crocodilii uriasi.

Imaginea bulversanta a fost distribuita de peste 12.000 de ori in scurt timp, dar locul in care a fost facuta a ramas un mister. Multi utilizatori cred ca poza a fost facuta in Australia.

Insa femeia care a postat-o s-a nascut in Zimbabwe si din acest motiv cei mai multi spun ca poza e facuta in Africa. Totusi, pana atunci cand doamna Saudan va indica pe Facebook locul, cele doua variante raman doar niste speculatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO