Povesti nemuritoare ale internetului: Numarul de telefon blestemat. Toti cei care l-au avut au murit

Dată publicare: 22-10-2013 13:28
Dată actualizare: 25-10-2013 06:54


telefon

Paranormalul nu mai e ceea ce era candva. Popularitatea lui a scazut, iar oamenii nu mai cauta povestile la fel ca alta data. Una dintre ele insa, ramane speciala.

Bulgarii sunt probabil singura tara din lume care a scos din functiune un numar de telefon pentru ca ar fi blestemat. Toti cei care au avut vreodata numarul 0888 888 888 au murit.

Primul posesor a fost chiar seful companiei de telefonie, Vladimir Grashnov, un milionar bulgar care la scurt timp a murit rapus de cancer. Avea doar 48 de ani.

Numarul a intrat apoi in posesia unui sef de mafie, Konstantin Dimitrov. Cu mobilul la purtator, Dimitrov a fost impuscat de rivali in timp ce lua masa in Olanda cu o frumusete locala.

Konstantin Dishliev, om de afaceri a fost urmatorul care a preluat numarul. Si el a sfarsit impuscat, in fata unui restaurant indian din Sofia. S-a aflat apoi ca Dishliev era implicat in trafic de droguri, un transport in valoare de 100 de milioane fiind interceptat de Politie chiar in ziua asasinatului.

De-atunci cartela a ramas in posesia politistilor, iar operatorul de telefonie mobila l-a dezactivat definitiv in 2010. "Nu facem comentarii fata de numerele individuale" s-au limitat sa spuna cei de la Mobitel.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO