Povestea tripletilor nascuti la 5 ani diferenta, insa conceputi in acelasi timp

Dată publicare: 10-02-2014 10:07
Dată actualizare: 13-02-2014 07:02


tripleti

Sotii Brightey au apelat la tratamente de fertilitate, pentru ca nu reuseau sa conceapa copii pe cale naturala. Femeia a nascut doi gemeni, in 2008, dar si-a inghetat al treilea embrion, tot din aceeasi perioada, pe care l-a implantat abia in 2013.

Nicola Brightey si sotul ei, Kevin, nu reuseau sa aiba copii, dupa ce incercasera timp de 15 ani. In cele din urma, femeia a urmat un tratament pentru fertilitate, care a costat peste 24.000 de euro. Nicola si-a inghetat insa unul dintre embrioni, asa ca nimeni nu o crede acum cand spune ca are tripleti.

E incredibil cand ma gandesc ca tripletii mei sunt nascuti la cinci ani diferenta. Oamenii nici nu ma cred cand le spun ca i-am conceput in acelasi timp”, spune femeia.

James si Daniel s-au nascut in 2008, dar sora lor geamana, Elizabeth, a venit pe lume in noiembrie 2013, adica cinci ani mai tarziu.

James si Daniel abia asteptau sa-si intalneasca sora, iar acum sunt foarte protectori cu ea. Am asteptat atat de mult sa avem copii, dar acum familia noastra este in sfarsit completa, dupa atata timp”, adauga Nicola.

Cuplul, care traieste in Wisbech, Cambridgeshire, a incercat sa aiba copii inca de cand s-au casatorit, in august 1989. Au strans ani de zile bani pentru un tratament de fertilitate care, initial, nici nu a dat rezultate.

In final, femeia a reusit sa produca 14 embrioni, din care opt au fost fertilizati. Doi i-au fost implantati in uter, iar restul de sase au fost inghetati si pastrati. Familia a fost extrem de incantata cand femeia a ramas, in sfarsit, insarcinata.

Chiar ne-am dorit un alt copil si ne-am gandit ca ar fi bine si pentru gemeni sa mai aiba un frate sau o sora”, spune Nicole.

Asa ca, in februarie 2013, aceasta a inceput un nou tratament pentru fertilizare si unul dintre embrionii pastrati a fost dezghetat si folosit. Cel de-al treilea copil, o fetita, a fost botezat Elizabeth.

La nastere, Elizabeth semana perfect cu fratii ei, sunt toti trei ca boabele din aceeasi pastaie. Si oamenilor nu le vine sa creada cand le spun ca sunt tripleti”, spune mama acestora, care adauga ca se simte cea mai norocoasa din lume.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO