Povestea incredibilă a unei tinere însărcinate a făcut înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat cu ea după 4 ani de comă


Ultimul update: Marti 09 Iulie 2019 10:06
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2019 08:36
Categorie: Bizar

Povestea incredibilă a unei tinere din orașul Brno a făcut înconjurul lumii. În urmă cu patru ani, Veronica a avut un accident şi a ajuns la spital în comă.

Era însărcinată, iar medicii au decis să o ţină în viaţă pentru copil. Tânăra a trecut apoi prin două miracole: era încă în comă când a născut un băieţel sănătos, apoi a început să îşi revină.

În urmă cu 4 ani, pe când era în luna a cincea de sarcină, Veronica a fost implicată într-un grav accident rutier. Nu a pierdut sarcina, dar a ajuns la spital în comă.

Traumele erau extrem de grave, iar medicii au concluzionat că nu-și va mai reveni din comă niciodată. Pentru că fătul era viu, specialiștii au decis să o păstreze în viață.

Veronica Tlusta: "Nu îmi mai amintesc mare lucru de la accidentul acela. Îmi amintesc doar că am văzut un iepure. Nașterea lui Daniel a fost un miracol. Îmi amintesc când l-am văzut prima oară, era atât de drăguț. Aș vrea să pot merge iarăși. Pot face câțiva pași mici, dar cam atât, momentan".

La patru luni după ce a ajuns la spital, Veronica a născut prin cezariană, cu ajutorul medicilor care au supravegheat sarcina, un băiețel perfect sănătos, de aproape 2 kilograme. Asta în ciuda faptului că mama era încă într-o stare vegetativă. La scurt timp, un al doilea miracol s-a petrecut: Veronica a început să-și revină.

Renata Hornakova, prietena: "Când și-a revenit din comă, Veronica a citit numele medicului pe ecuson. Au fost primele ei cuvinte. De atunci, a învățat noi cuvinte în fiecare zi".

Copilul a crescut și stă mereu pe lângă mama lui, care în această perioadă încearcă să învețe să meargă din nou.

Alături de tânăra mamă este întreaga ei familie, care o susține în toate.

Jaroslava Tlusta, mama: "Cred că Veronica va fi fi independentă într-o zi. E o femeie tânără și sănătoasă, are un fiu, așa că trebuie să rezolve această situație".

Femeia atacată de criminalul din Făget a murit. Victima fusese lovită cu bestialitate
Bărbat din Vaslui, în comă după ce a traversat neregulamentar ca să tundă iarba
A murit bărbatul care voia să oprească un conflict în trafic. Filmul tragediei din Argeș
FULLSCREEN
Povestea incredibilă a unei tinere însărcinate a făcut înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat cu ea după 4 ani de comă
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO