Povestea impresionanta a femeii care si-a intalnit dupa 77 de ani fiica nascuta in urma unui viol

Dată publicare: 04-01-2012 13:07
Dată actualizare: 08-11-2012 09:10
Sursa: nydailynews.com


mama si fiica

Minka Disbrow avea 16 ani in vara anului 1928, cand a fost violata in apropierea unui lac din Dakota de Sud, unde era la un picnic.

Cand sarcina a inceput sa fie vizibila, parintii au trimis-o la internatul unei bisericii luterane, infiintat special pentru tinerele aflate in situatia ei.

Dupa ce a nascut, Minka a petrecut o luna cu fiica ei, pana ce micuta a fost luata de un pastor din Iowa, care urma sa o infieze. 

In urmatorii 77 de ani, Minka Disbrow, care a trait o viata normala, s-a casatorit si a facut alti copii, nu si-a luat gandul de la fiica ei, pe care a numit-o Betty Jane. Sotul si copiii lor nu i-au cunoscut niciodata secretul.

Ani in sir, Minka Disbrow a trimis zeci de scrisori la internatul in care a nascut, implorand sa i se dea informatii despre fiica ei. Insa nu a primit niciodata raspuns…

Pe 22 mai 2006, ziua in care fiica ei ar fi implinit 77 de ani, Minka, ajunsa la 94 de ani, a facut o rugaciune fierbinte: “Doamne, daca m-ai lasa sa o vad pe Betty Jane… Promit sa nu o deranjez. Vreau doar sa o vad inainte de a muri”.

Coincidenta a facut ca exact in aceeasi perioada, Betty Jane, al carei nume este, de fapt, Ruth Lee, sa-si caute mama naturala.

La cateva saptamani dupa ce a facut rugaciunea fierbinte, Minka a fost sunata de fiul lui Ruth Lee, care a intrebat-o daca vrea sa-si vada fiica.

Mama si fiica au facut planuri sa se intalneasca, insa asta insemna ca Minka sa dezvaluie familiei sale secretul pe care l-a pastrat mai bine de sapte decenii.

Fiica batranei a fost socata sa afle ca mama ei a dus aceasta povara singura si s-a aratat incantata sa-si cunoasca sora.
Cand mama si fiica s-au intalnit prima data dupa 77 de ani, au simtit ca nu au fost niciodata despartite. Intre ele s-a creat o legatura stransa si in cateva zile cele doua au devenit de nedespartit.

Acum, Minka Disbrow are 100 de ani si spera sa mai traiasca cativa ani pentru a se bucura de compania fiicei sale pierdute.

Sursa: nydailynews.com


VIDEO PROTVPLUS.RO