Povestea fetitei care a decis sa devina baiat, la doar 6 ani. "Doar asa poate fi fericita"

copil in costum de spiderman

Micuta Kathryn a realizat la varsta de numai 2 ani ca este ceva in neregula cu ea. Desi parintii au crezut ca problemele de identitate vor disparea in timp, odata cu varsta frustrarile s-au accentuat din ce in ce mai mult.

Transsexual la doar sase ani. Rectia familiei la incredibila decizie a fetitei care vrea sa fie baiat

Kathryn nu putea sa accepte inca de la 2 ani ca este fetita, iar dupa varsta de 4 ani, dorinta de a deveni baiat a devenit si mai mare.

Parintii ei au hotarat sa apeleze la un psiholog, care a diagnosticat-o pe fetita cu disforie de gen si le-a recomandat acestora sa o lase sa traiasca ca un baietel, pentru a nu-i afecta sanatatea mintala.

Kathryn a devenit Tyler, iar imediat ce parintii i-au acceptat conditia, starea sa a incept sa se imbunatateasca.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Stephen, tatal lui Tyler, isi aminteste cum a observat cat de neferitita era odrasla sa in timpul unei excursii cu masina.

„Tati, vreau sa iti spun o poveste”, i-a spus copilul tatalui, in timp ce se prefacea ca citeste dintr-o carte. Fetita i-a spus o poveste cum un baiat s-a nascut fetita si era extrem de nefericit.

Michelle Angelo, specialistul in probleme de gen care a consultat-o pe fetita, le-a confirmat parintilor ca problema lui Kathryn este reala si nu sunt sanse sa se schimbe.

AICI puteti vedea poze cu fetita.

„Daca Tyler vrea sa devina din nou Kathryn, e in regula. Dar, pentru moment, este fericit asa cum este. Tot ce imi doresc este sa am un copil fericit”, a declarat mama lui Tyler.

Pentru fetita mai mare a familiei, in varsta de 8 ani, este destul de simplu si clar. „Are o minte de baiat, intr-un corp de fetita”, le-a spus ea colegilor sai de clasa.

Transsexualitatea la o varsta atat de frageda este aspru criticata de unii specialisti.

O decizie atat de radicala la varsta de numai 4 ani poate afecta ireversibil viata copilului.

„La copii, sexul se defineste la o varsta de la 3 la 6 ani”, a declarat Patrick Kelly, psihiatru specializat in probleme ale copiilor.

La varsta aceasta, copiii incep sa isi arate preferinta pentru un gen sau altul.

La fete, se poate manifesta prin faptul ca incep sa se joace cu papusile, sau sa incerce produsele de machiaj ale mamei. Baietii arata o preferinta pentru masinute sau Spiderman.

La Kathryn s-a manifestat prin stilul de imbracaminte. Parintii nu reuseau sa o convinga sa poarte rochite sau sa isi lase parul sa creasca, relateaza Daily Mail.

Cand corpul lui Kathryn va incepe sa se maturizeze, parintii vor trebui sa decida daca ii vor da pastile de blocare a maturizarii sexuale.

Chiar daca Tyler a fost acceptat de comunitate si a fost inscris la scoala drept baiat, familia inca primeste critici dure din partea specialistilor.
 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
FOTO. Cum s-a transformat acest luptator din trupele de elita. Colegii nu-l mai pot recunoaste
FOTO. Cum s-a transformat acest luptator din trupele de elita. Colegii nu-l mai pot recunoaste

Un fost membru al unui comando american de elita isi povesteste intr-o carte in format electronic, intitulata "Princess Warrior" (Printesa razboinica), modul in care i s-a schimbat viata in ultimi ani.

Recomandări
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen

Politico a enumerat o serie de posibili succesori ai Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene. Printre ei se numără și președintele României, Klaus Iohannis.  

Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Șeful Finanțelor anunță încasări aproape duble la Fisc în primul trimestru - rezultat incredibil
Șeful Finanțelor anunță încasări aproape duble la Fisc în primul trimestru - rezultat incredibil

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.