Povestea femeii care vrea sa-si vanda rochia de mireasa "de la un sot mincinos, infidel si mizerabil". De cat timp e maritata

05-05-2017 22:26


Rochie mireasa

O tanara proaspat casatorita a lasat pe toata lumea muta de uimire atunci cand a postat un anunt ca isi vinde rochia de mireasa.

Anuntul de vanzare al rochiei nu este un fapt nemaintalnit in practica femeilor maritate, ci povestea din spatele acestei rochii este una dramatica.

Femeia nu isi vinde numai rochia de mireasa, ci isi spune povestea uimitoare. "De la un sot mincinos, infidel si mizerabil", sunt cuvintele femeii care incearca sa isi vanda amintirea casniciei sale.

Femeia spera ca rochia sa ii aduca noroc unei alte mirese, dupa ce ei i-a adus o casnicie de numai 6 saptamani. Femeia a aflat, cu stupoare, ca era inselata de sotul sau cu o prostituata, care a ramas insarcinata cu el.

Durerea femeii este cu atat mai mare cu cat a aflat ca este si ea poarta in pantece copilul sotului infidel.

Scurta casniciei a afectat-o pe sotia inselata atat pe plan sentimental cat si financiar - sotul sau lasand-o sa plateasca datoriile acumulate la nunta. Astfel, marturiseste ca nu isi doreste sa isi vanda rochia, dar se simte constransa sa o faca pentru a-si putea plati o parte din datorii.

"Aceasta este prea-iubita mea rochie mireasa pe care o vand. Fac acest lucru, intrucat sotul meu este un infidel si un mincions, care m-a lasat cu datorii de peste 30.000 de lire, dupa ce a insistat sa avem o nunta extravaganta", marturiseste femeia.

Pagubita le povesteste potentialelor sale cliente intreaga sa experienta nefasta: "Dupa sase sapamani de mariaj, am aflat ca sotul meu ma inseala cu o prostituata insarcinata. Dupa aceea am aflat ca si eu voi avea un copil cu el si incerc sa strang suficienti bani pentru a acoperi datoriile pana cand copilul meu va veni pe lume", scrie viitoarea mamica.
 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO