Povestea femeii care s-a dat drept barbat ca sa isi gaseasca partenerul de viata. Acum e casatorita

Dată publicare: 13-02-2013 22:43
Dată actualizare: 16-02-2013 07:17


Amy Webb

Activitatea pe site-urile matrimoniale nu e tocmai floare la ureche. Asa ca, daca chiar vrei sa isi gasesti perechea, ar trebui sa te gandesti sa joci inteligent.

Faceti cunostinta cu Amy Webb, consultant in media digitala si autoarea volumului Data, A Love Story: How I Gamed Online Dating to Meet My Match - o carte despre cum si-a gasit sufletul pereche, pretinzand ca este barbat pe un site matrimonial.

Ca sa isi atinga obiectivul, Webb a fost nevoita sa se gandeasca bine ce calitati vrea sa aiba viitorul ei partener de viata. Asa ca a facut o lista de 72 de caracteristici, ca obiceiuri personale si chestiuni legate de etica la locul de munca, pe care si le-ar dori la barbatul de langa ea.

Urmatorul pas a fost sa noteze fiecare dintre cele 72 de caracteristici cu o nota de la 1 la 10, in functie de importanta. Acest lucru a ajutat-o sa ii noteze si evalueze pe barbatii cu care urma sa se intalneasca in persoana.

Inainte sa isi creeze super-profilul insa, a testat marea cu degetul: a creat 10 profiluri imaginare de barbati, care erau inzestrati cu aceleasi caracteristi pe care le cauta si ea, pentru a vedea ce tip de femei sunt interesati de ei.

Folosind aceasta tactica a aflat lucruri ca: cine incepe de obicei primul o conversatie, legaturi intre culoarea parului si popularitatea profilului sau ce tip de poze au cel mai mare succes.

Dupa aceste teste, Webb si-a creat un super-profil real. Iar mai curand decat se astepta a fost asaltata de zeci de barbati care ii cereau o intalnire. Unul dintre acestia i-a devenit sot si este tatal copilului ei.

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO