Povestea femeii atacate cu detergent industrial de sotul ei. A avut nevoie de un transplant de fata

Dată publicare: 06-01-2014 21:19
Dată actualizare: 09-01-2014 06:59


Carmen Tarleton

Carmen Tarleton, de 45 de ani, a fost atacata de fostul ei sot, cu detergent industrial, si a suferit arsuri pe 80% din suprafata corpului, in urma cu 6 ani.
 

Femeia, mama a doi copii, a declarat ca si-a iertat atacatorul si ca are de gand sa-si continue viata.

Dupa mai multe probleme, Carmen si sotul sau, Roger, s-au despartit, dar au ramas prieteni, pana cand, intr-o noapte, Roger a intrat peste ea in casa si a atacat-o cu o sticla de detergent industrial.

Ulterior, Roger a primit o condamnare de 70 de ani, dintre care 30 fara posibilitatea eliberarii conditionate.

Carmen a stat trei luni in coma si si-a pierdut vederea la ambii ochi. Intre timp, unul dintre ochi s-a vindecat.

Infatisarea sa era atat de socanta incat reporterii au primit instructiuni speciale pentru a o prezenta.

In urma cu un an, doctorii de la un spital din Boston au operat-o pe Carmen, dandu-i o noua fata. Ea a primit grefe de piele pentru fata si pentru gat, nasul, buzele, muschii faciali, arterele si nervii fetei.

Recent, ea a fost prezenta in studioul unei emisiuni TV, alaturi de noul ei partener, Sheldon Stein, un profesor de muzica, pe care l-a cunoscut cand s-a inscris la lectii de muzica.

Cei doi s-au cunoscut inaintea transplantului. Sheldon a declarat ca a fost impresionat de spiritul ei si de faptul ca era gata sa isi traiasca, din nou, viata.

Transplantul lui Carmen a fost al cincilea realizat la spitalul din Boston. Doctorii au spus ca pacienta isi poate recupera aproape integral functionalitatea fetei.

In cartea sa, Carmen a scris ca nu regreta ce i s-a intamplat, insistand ca este mai "binecuvantata" acum, decat era inainte sa fie atacata de fostul sot.
 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO