Povestea dramatica a unui barbat din China. Se lasa batut contra cost pentru a-si salva fiul de la moarte

Ultima actualizare: 11-12-2014 07:15
Xia Jun

Xia Jun, un barbat din Beijing, se ofera, pe strada, sa fie batut de trecatori in schimbul a zece yuani (1,6 dolari), totul pentru a strange bani sa-si salveze fiul, bolnav de leucemie.

Xia a fost vazut, pentru prima data, pe 27 noiembrie, pe o strada din Beijing, avand un semn pe care scria "sac de box uman, 10 yuani fiecare pumn", potrivit Shanghaiist.

Alaturi, chinezul are o cutie pentru donatii, pe care se afla numeroasele analize medicale ale fiului sau. Fiul lui, Guo Guo, in varsta de doi ani, a fost diagnostica cu leucemie in iulie si a trecut printr-o operatie de transplant de maduva.

Insa, familia s-a trezit cu facturi medicale neplatite in valoare de 700.000 de yuani. Dupa ce povestea lui a aparut in presa, Xia a primit numeroase donatii. Acesta a reusit sa stranga 800.000 de yuani si spera sa-si poata gasi un loc de munca, pentru a plati viitoarele costuri medicale pentru fiul sau.

Desi medicii sunt optimisti, baiatul mai are mult pana sa fie declarat vindecat. Totusi, acum Xia are parte de sprijinul tuturor celor care s-au oferit sa il ajute.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO