Povestea copilului care roade cabluri electrice. Parintii lui se tem ca va muri electrocutat

Dată publicare: 03-08-2012 10:32
Dată actualizare: 11-08-2012 03:08


Kate Jarvis - Pica

Joseph Hughes, in varsta de trei ani, sufera de sindromul Pica, boala care ii provoaca nevoie de a consuma tot felul de lucruri care nu sunt nutritive. Acest a fost surprins de parintii lui in timp ce manca tot felul de cabluri electrice.

Mama baiatului, Kate Jarvis, in varsta de 25 de ani, l-a observat pe acesta in timp ce rodea cablul unei console de jocuri si pe cel al unui incarcator de telefon.

Din fericire pentru Joseph, acestea nu erau bagate in priza, asa ca viata lui nu a fost pusa in pericol.

Pentru a nu se mai teme tot timpul ca fiul ei poate muri electrocutat, Kate vrea sa il oblige pe acesta sa poarte numai pantofi cu talpa de cauciuc.

"Prima oara cand l-am surprins pe Joseph ca manca un cablu electric am fost ingrozita. Am incercat si eu si sotul meu sa vorbim cu el, insa tot nu se poate stapani", a marturisit Kate.

Parintii baiatului au fost cu el la medic, iar specialistii au stabilit ca sufera de sindromul Pica, boala care il face sa consume tot felul de substante care nu sunt nutritive.

Acestia sunt nevoiti sa tina toate aparatele electrice din casa ascunse, pentru a fi siguri ca fiul lor este in siguranta.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO