Povestea celor trei tinere care colinda intreaga America pentru a oficia slujbe de exorcizare

Dată publicare: 31-10-2012 18:57
Dată actualizare: 03-11-2012 00:06


Fete exorciste

Brynne Larson, Tess Scherkenback si Savannah Scherkenback sunt trei fete care, alaturi de preotul Bob Larson, participa la slujbe de exorcizare pe intreg teritoriul SUA.

Cele trei fete s-au intalnit prima oara la un curs de karate, iar de atunci sunt nedespartite.

In timpul lor liber, tinerele merg impreuna sa calareasca, sa colinde magazinele de haine sau sa... exorcizeze demoni.

Parintele Bob Larson este cel care le-a invatat cum se executa corect un astfel de ritual si cum sa isi dea seama atunci cand au de-a face cu o forta malefica si nu cu o boala psihica.

"Le-am explicat cum sa isi dea seama daca o persoana este posedata sau nu. Atunci cand stim ca o persoana este bolnava psihic si nu posedata, noi nu intervenim", explica Larson.

Preotul afirma ca in ultimul timp intreaga lume a decazut si ca tot mai multi oameni au nevoie de ajutorul lor.

"Din proprie experienta pot spune ca jumatate din populatia Americii este posedata. Am ajuns sa fim disperati si imorali, astfel ca demonii pot "opera" mai usor", mai adaga Larson.

Recent, cele trei fete impreuna cu parintele au mers la Cynthia, o femeie care sustinea ca Jezebel ii tortureaza sufletul.

Acestia au pus pe cineva sa o imobilizeze si au inceput sa rosteasca diverse cantece care il indemnau pe demon "sa se intoarca inapoi in iad".

Cynthia s-a zbatut o perioada, insa in final a vomitat intr-o galeata si s-a "eliberat" astfel de orice forta malefica.

"Exorcizarea Cynthiei a fost extrem de dramatica, intensa si violenta, dar am fost in control tot timpul. Pana la urma finalul a fost unul fericit", a declarat Brynne.

Bob Larson se declara mandru de cele trei fete, alaturi de care a participat la peste o suta de exorcizari, si spune ca munca lor face un serviciu imens intregii societati.


 

Sursa: Daily Mail

Tags: exorcism, demoni,


VIDEO PROTVPLUS.RO