Povestea catelului care a facut inconjurul lumii din greseala.Cum l-a gasit stapana la capatul lumii

Dată publicare: 17-03-2013 08:32
Dată actualizare: 20-03-2013 06:46


Unui catel din New Jersey i s-a oferit ocazia sa sarbatoreasca ziua Sfantului Patrick la mii de km distanta, tocmai in Irlanda.

In loc sa zboare cu avionul pana acasa, tot in Statele Unite, a fost trimis in alta tara, din cauza unei incurcaturi la aeroport. In final, a ajuns la stapana lui cu 24 de ore intarziere, si cu scuzele companiei aeriene.

Nimeni nu s-a gandit ca un patruped din Newark, New Jersey, va trece oceanul, ajungand tocmai pana in Irlanda.

Dar exact asta a patit Hendrix, un springer spaniel englezesc, dupa o eroare facuta de angajatul unei companii aeriane care i-a atasat o eticheta gresita.

CITESTE SI: Universul paralel descoperit de oamenii de stiinta. Ce anunt au facut

VEZI SI: SUPER FOTO - Cum arata primul mouse din lume care leviteaza

"Cand mi-a zis mama, am spus: "Cainele meu a ajuns pana in Irlanda? Cum adica in Irlanda? Nici macar in Florida, ci in Irlanda.", a declarat Meredith Grant, stapana cainelui.

Cand si-au dat seama de incurcatura, angajatii i-au rezervat un al doilea zbor transatlantic. Iar cainele a petrecut 24 de ore intr-o cusca speciala, la 10 mii de metri altitudine.

"E evident ca au mai multe grija de bagaje decat de animalele de companie. E doar un caine, ce le pasa, nu?"

Revederea a fost emotionanta nu doar pentru stapana, ci si pentru patrupedul speriat.

Compania si-a cerut scuze si a returnat valoarea biletului, insa stapana lui Hendrix vrea acum ca persoana responsabila pentru acest... detur, sa fie pedepsita.


VIDEO PROTVPLUS.RO