Povestea care a scandalizat o tara intreaga. "Il storc de bani si o sa-l parasesc cand o sa vreau"

22-04-2012 15:04


Lucy Ford

Ralaxandu-se in apartamentul ei de lux, inconjurata de cadouri scumpe si sampanie, o fosta coafeza de 21 de ani, care nu mai lucreaza, nu-si mai poate dori nimic in plus in viata.

Lucy Ford nu a castigat premiul cel mare la loto si nici nu a dat lovitura cu o afacere. Traiul ei imbelsugat este bazat pe minciuna si deceptie, pentru ca totul este finantat de “dragutul” ei, un barbat insurat.

Dar cel mai revoltator in toata povestea este faptul ca Lucy nu face un secret din asta, ba chiar povesteste cu mare bucurie cum il stoarce de bani pe amantul ei de 42 de ani, tatal a trei copii. Povestea detaliata a acestei aventuri rusinoase a fost publicata in tabloidul britanic The Sun.

Lucy a spus ca inainte de a-l cunoaste pe John, acum doi ani, castiga cam 30 de euro pe zi si locuia intr-un apartament cu mai multi prieteni. Acum locuieste intr-un apartament pentru care amantul ei plateste 2.000 de euro pe luna. Cam la aceeasi suma se ridica lunar costul hainelor, tratamentelor cosmetice si abonamentul la sala de sport.

Lucy a spus: “Cand l-am vazut prima data pe John mi-a provocat repulsie, pentru ca este gras si chel. Nu fac sex cu el si nici nu ne sarutam. Dar lui ii place sa ma rasfete si sa ma faca fericita. Cand o sa ma plictisesc, sau o sa gasesc altceva mai bun, o sa-l parasesc. Iar el stie asta”.

Sursa: The Sun

Tags: lux, amant, lucy ford,

VIDEO PROTVPLUS.RO