Povestea calului care isi poate castiga singur existenta si care a fost comparat cu un geniu

Dată publicare: 31-10-2012 17:47
Dată actualizare: 03-11-2012 00:06


cal pictor

Pare greu de crezut, dar acest cal este capabil sa-si castige singur existenta. De fapt, el castiga mai bine decat foarte multi oameni.

Un cal in varsta de 9 ani si-a facut intrarea in lumea artei, dupa ce a demonstrat ca are un talent neobisnuit la pictura, relateaza Daily Mail.

Justin tine pensula intre dinti pentru a-si realiza operele sale de arta pline de culoare care se vand si cu mai mult de 2.500 de dolari.

S-au gasit critici de arta care sa-i compare talentul ce al lui Jackson Pollock sau chiar Vincent van Gogh, considerat a fi un geniu al picturii, iar proprietara lui, Adonna Combs, care locuieste in Columbus, Indiana, Statele Unite, sustine ca Justin a starnit interesul colectionarilor din toata lumea.

Pe site-ul ei, Adonna Combs a povestit cum i-a descoperit talentul lui Justin: “Am observat ca iubea sa-si foloseasca buzele pentru a muta sau a alege obiecte. De aici si pana la pictura nu a fost decat un pas. L-am ajutat la inceput si apoi s-a descurcat singur. Ii place la nebunie sa picteze si uneori, pentru a-si desavarsi desele, se foloseste si de buze”.

Justin picteaza de doi ani, iar “operele” lui au fost vandute cu sume cuprinse intre 75 si 2.500 de dolari in magazinul de antichitati pe care il detine proprietara lui.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO