"Povestea acestui erou te face sa plangi si la serviciu". Clipul vizionat cu emotie de un milion de oameni pe zi. VIDEO

Ultima actualizare: 13-04-2014 06:54
reclama

O companie de asigurari din Thailanda, cu traditie in producerea de reclame puternice, lacrimogene, a revenit cu un nou clip emotionant.

Ultimul spot publicitar produs, care dureaza 3 minute si care se numeste "Unsung Hero", urmareste un bun samaritean ale carui fapte zilnice (hraneste un caine comunitar, uda o planta uscata, ii pune banane pe clanta usii unei vecine batrane si ii da bani unei fete sarace) trec neobservate si asta, in principal, pentru ca el nu asteapta recunostinta.

"El nu primeste nimic", este tradus mesajul din reclama. "Nu va fi mai bogat. Nu va ajunge la televizor. Va ramane un anonim. Niciun pic mai mult cunoscut".

Pana la urma, bunatatea barbatului este rasplatita cand vede puterea actiunilor sale - fata saraca merge la scoala, planta inverzeste si creste, cainele comunitar ii devine un prieten devotat.

Mesajul reclamei continua: "El vede ce inseamna fericirea. Ajunge sa fie mai intelept. Simte dragoste. Primeste ceea ce banii nu pot cumpara. O lume care devine mai frumoasa".

Reclama, care a fost creata de Ogilvy & Mather Bangkok pentru Thai Life, a fost vazuta de un milion de oameni pe zi de cand a fost postata pe YouTube.

"Reclama firmei de asigurari despre eroul Unsung te va face sa plangi si la munca", scrie Yahoo News.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO