Posibila crima comisa in Olanda, surprinsa de satelitii Google Earth. Urme de sange in imagini

Dată publicare: 14-04-2013 16:44
Dată actualizare: 17-04-2013 06:50


Google Maps

Ar putea fi scena unei crime ingrozitoare. Sau ar putea fi doar o urma lasata in apa de un caine care s-a scaldat in lac.

Insa Daily Mail scrie ca aceasta imagine realizata prin satelit cu ajutorul Google Maps a devenit tinta unor speculatii in mediul online, conform carora o crima oribila ar fi avut loc in orasul Almere, de-a lungul apei care vine din Amsterdam, Olanda. Primul indiciu care pare sa justifice parerile de pe internet este dara rosie care se intinde din apa si pana in parc, sugerand ca ar putea fi vorba de sange.

De asemenea, in imagine pare sa existe si silueta unei persoane, la capatul darei rosiatice. insa, daca fotografia a fost capturata de satelit chiar in timpul producerii unei crime, atunci faptuitorul este unul nepasator, pentru ca totul s-a intamplat in lumina zilei.

Captura foto a fost postata pe Reddit, cu urmatoarele cuvinte: "O crima a avut loc langa casa mea, pe Google Maps".

Nu este prima data cand imagini neobisnuite sunt descoperite cu ajutorul Google Earth. La inceputul acestui an, Fiona Powell din Bristol a gasit o silueta bizara, fantomatica, in casa unui oras care urma sa fie distrus pentru a face loc unui aeroport in Gloucestershire.

De asemenea, angajatul unei firme de securitate, Jason Cook, sustine ca a gasit imaginea care dovedeste ca exista monstrul din Loch Ness, tot cu ajutorul unei imagini realizate din satelit, bineinteles.

Sursa: Daily Mail

Tags: crima, google, maps, earth,


VIDEO PROTVPLUS.RO