Pompierii din Germania au fost nevoiti sa poarte masti de gaze pentru a salva un barbat obez. Care este motivul

Ultima actualizare: 07-11-2014 06:41
Obez Germania

Pompierii din orasul german Nurtigen au fost chemati sa salveze din casa un barbat care cantarea 158 de kilograme si care nu se mai putea deplasa.

Situatia a fost raportata dupa ce un vecin al barbatului a auzit cum acesta ciocanea in tavan, incercand sa semnalizeze ca are nevoie de ajutor, potrivit Daily Mail.

Cand au ajuns la fata locului, pompierii au avut in fata o imagine de groaza. Barbatul, din cauza greutatii, nu se mai spalase de cinci ani si era ingropat intre cutii de pizza si alte gunoaie.

In varsta de 65 de ani, victima nu a putut fi scoasa din apartament pana cand pompierii nu si-au pus masti de gaze, pentru a putea rezista in locuinta acestuia.

"Te afundai pana la genunchi in gunoi, cutii de pizza, conserve, iar viermii erau peste tot. Mirosul nu poate fi descris", a spus un pompier.

Pompierii au fost nevoiti sa darame usa apartamentului, din cauza ca era blocata de gunoi. Cand au ajuns la ea, victima respira cu greu. Tot din cauza dimensiunii, barbatul obez nu a putut fi scos pe usa, ci coborat cu o macara pana la ambulanta.

Dupa ce au finalizat operatiunea, pompierii si-au dezinfectat echipamentele si hainele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO