Politistii de la rutiera, fata in fata cu o placuta de inmatriculare. De ce au avut nevoie de un polizor ca sa o scoata

Dată publicare: 12-07-2014 13:57
Dată actualizare: 15-07-2014 06:59


Placute de inmatriculare

Un sofer din Chisinau a ramas pentru a 50-a oara fara placutele de inmatriculare, din cauza neregulilor. Politistii au fost nevoiti sa i le scoata de aceasta data cu ajutorul unui polizor. Iata de ce.

In Republica Moldova, neregulile sunt sanctionate cu confiscarea placutelor de inmatriculare. Este si cazul unui sofer, care, dupa ce a ramas de 49 de ori fara placuta de inmatriculare a decis sa ia masuri "extreme".

Politistii l-au oprit pe barbat in trafic, cand au observat ca avea toate geamurile fumurii. Un agent a incercat sa scoata placutele cu ajutorul unei surubelnite, care s-a rupt pentru ca acestea erau sudate. Atunci, politistul a hotarat sa scoata polizorul din dotare si, chiar si cu ajutorul acestuia, i-a trebuit ceva timp pentru a da jos placutele.

Oamenii legii spun ca soferul are foarte multe incalcari deja inregistrate. Aceasta ar fi a 50-a oara cand placutele ii sunt scoase si ii este trimisa acasa amenda. Soferul, insa, nu s-ar fi prezentat niciodata la inspectorat, mai mult de atat, inexplicabil, a facut mereu rost de alte placute de inmatriculare.

Potrivit politiei, barbatul ar fi acumulat deja 15 puncte de penalizare, iar dosarul intocmit pe numele lui urmeaza sa ajunga pe mana judecatorilor care vor stabili pentru cat timp soferului ii va fi interzis sa conduca.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO