Politistii au ramas blocati cand l-au arestat pe acest barbat. Numele lui i-a pus in incurcatura

Dată publicare: 07-01-2012 08:46
Dată actualizare: 08-11-2012 11:09


infractor

Cand vine vorba despre numele infractorilor, acesta este cu siguranta unul dintre cele mai bizare intalnite vreodata in "literatura" de specialitate.

Beezow Doo-Doo Zopittybop-Bop-Bop, in varsta de 30 de ani, a fost arestat joi dup-amiaza pentru posesie ilegala de arma, posesie de droguri si incalcare a perioadei de probatiune, in Madisoc, statul Winconsin, SUA.

Zopittybop-Bop-Bop s-a nascut de fapt cu numele Jeffrey Drew Wilschke, potrivit datelor de la evidenta populatiei, insa si-a schimbat numele in mod legal in Beezow Doo-Doo Zoopittybop-Bop-Bop, in octombrie anul trecut, scrie HuffingtonPost.

Zopittybop-Bop-Bop nu este un om aflat la prima abatere. Acesta are numeroase plangeri la politie, din partea vecinilor sai, care l-au reclamat pe scandalagiu pentru consum excesiv de alcool si droguri.

Citese si:

Situaţie EXPLOZIVĂ la Steaua! Becali a făcut 5 SUPER transferuri, dar şi-a umilit antrenorul! Ilie Stan nu se aştepta niciodată la asta

Încă o BOMBĂ! Un fost dinamovist a fost la un pas de Steaua! Becali a înnebunit: "Bă, să nu îi mai aud numele! A TRĂDAT în ultimul hal"

Dinamo, răzbunată? Asta i-ar lovi în PLIN pe stelişti! ULTIMUL vârf care a dat un hat-trick pentru Steaua e dorit în Liga I

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO