Politista concediata din cauza acestor imagini. Sefii au aflat de pe internet ce a facut. VIDEO

Dată publicare: 29-11-2012 10:26
Dată actualizare: 02-12-2012 01:22


Regina Smith

Lucy, ai cateva explicatii de dat! O femeie din Dallas a fost plasata in concediu administrativ, iar ingisna i-a fost luata, dupa ce aceste imagini au aparut pe internet. Sefii ai au ramas fara cuvinte.

Regina Smith din Dallas a fost fortata sa isi ia concediu administrativ, dupa ce superiorii ei au vazut pe internet un videoclip al tinerei, a informat emisiunea Dallas Morning News, citata de huffingtonpost.com.

Tanara a inregistrat o piesa hip hop si a produs videoclipul acesteia, care a fost montat cu imagini din arhiva personala, cele mai multe la limita decentei. Totul sub pseudonimul Lucille Baller, ca sa nu fie descoperita de sefi.

"Nu forta nota cu domnisoara Lucy. Nu o sa iti placa consecintele", este numai unul dintre versurile piesei.

In poze, tanara apare in ipostaze provocatoare, cu pistolul in mana. Fosta politista poarta o peruca roscata, in stilul comediantei Lucille Ball, faimoasa in anii '50.

Imaginile au aparut pe site-ul companiei independente de inregistrari a lui Smith, Big Rush In Global Media. Numele casei de inregistrari este inspirat de cel al sotului femeii, Norman Smith, politist si el, caruia i se spunea Big Russian. Barbatul a fost impuscat fatal in 2009.

Regina Smith a scos de pe site videoclipul, dupa ce acesta a ajuns subiect de stire in Dallas. Apoi le-a marturisit totul superiorilor, care au obligat-o sa intre in concediu administrativ.

Smith se afla acum sub ancheta propriilor colegi, care incearca sa determine daca a incalcat regulile administrative si de conduita ale politiei.

Citeste si:

Sfarsitul lumii vine pe 21 decembrie, cand se termina calendarul mayas? Ce spune biserica

A fost descoperita cea mai mare gaura neagra din Univers. La ce distanta se afla fata de Pamant

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO