Un politician american a fost arestat pentru ca si-a batut sotia violent, dupa ce ar fi inselat-o. Ce SMS i-a aratat femeia

Ultima actualizare: 22-01-2017 07:01
dormitor

Un caz socant de violenta domestica a avut loc in a doua zi de Craciun, in familia unui politician din statul american Carolina de Sud. Femeia a fost luata la bataie dupa ce i-a aratat sotului un SMS din care reiesea ca o insala.

In data de 26 decembrie anul trecut, sotia lui Chris Corley, membru al Congresului statului Carolina de Sud, i-a aratat acestuia un SMS din care reiesea ca o insala. Barbatul si-a pierdut cumpatul si a aruncat-o in pat, unde a batut-o cu pumnii in cap, a amenintat-o cu pistolul, dupa care a muscat-o de nas, asta in timp ce copiii asistau neputinciosi in fata usii de la dormitor, relateaza AP.

Mai mult, ca sa se asigure ca nu va fi reclamat, Chris i-a luat sotiei telefonul mobil. Femeia a reusit sa sune la numarul de urgenta 911 folosindu-se de ceasul inteligent de la mana. Dupa aceea si-a luat copiii si a fugit la mama ei, care locuieste vizavi de drum.

In timpul procesului din data de 18 ianuarie a fost adusa o inregistrare a convorbirii telefonice cu dispecerul de la serviciul de urgenta, in care baietelul este auzit strigand: "Tati, opreste-te!"

Faptele lui Chris Corley au fost incadrate la cea mai grava forma de infractiune domestica, similara ca gravitate cu crima, pentru care pedeapsa este de 20 de ani de inchisoare. Politicianul a ramas deocamdata in arest si si-a pierdut bineinteles locul in Congresul statului Carolina de sud.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!