Planuiau nunta vietii lor, insa boala barbatului le-a distrus planurile. De ce surpriza au avut parte cei doi indragostiti

Dată publicare: 22-05-2017 11:13
Dată actualizare: 25-05-2017 07:14


Nunta pe patul de spital

Un cuplu de indragostiti, din Marea Britanie, visau la nunta vietii lor, insa vestea bolii barbatului le-a spulberat visele.

Tracy Brooks, in varsta 45 de ani, sustine ca si-a gasit jumatatea in persoana lui Ray Kershaw, in varsta de 63 de ani. Cei doi isi propusesera sa-si uneasca destinele in cadrul unei ceremonii, care trebuia sa aiba loc in Tenerife, insa medicii le-au distrus planurile.

Barbatul a fost diagnosticat cu cancer intestinal, in faza terminala.

Cei doi s-au vazut nevoiti sa-si risipeasca planurile de nunta, intrucat boala barbatului a recidivat.

Impresionati de povestea lor de iubire si emotionati de vestea ca barbatului i-au ramas foarte putine zile de trait, cativa donatori generosi au decis sa le organizeze nunta mult asteptata.

In mai putin de 24 de ore, organizatorii le-au indeplinit dorinta. Cei doi miri nu au avut parte, sambata, de o locatie exotica a nuntii lor, ci si-au unit destinele in salonul de spital unde era internat barbatul.

Starea de sanatate a mirelui nu i-a permis sa se bucure din plin de acest eveniment frumos din viata lor. Pe tot parcursul ceremoniei, barbatul a ramas tintuit la pat, in timp ce sotia sa, i-a stat alaturi langa pat.

Boala sotului sau, nu a impierdicat-o pe Tracy sa imbrace rochia de mireasa. Alaturi de cei doi soti au stat rudele si prietenii apropiati ai cuplului, dar si cadrele medicale care au planuit surpriza.

"Stiu ca Tracy si Ray nu le pot multumi pentru tot ceea ce au facut pentru ei. Nu ne vine sa credem cati oameni au decis sa doneze, intr-un timp atat de scurt", sustine domnisoara de onoare.

"Nu avem cuvinte pentru a le multumi tuturor suficient de mult...Sunteti toti minunati", a notat mireasa pe un site de socializare.

Acum proaspata mireasa se bucura de faptul ca ii poate fi aproape barbatului in ultimele clipe din viata sa, in calitate de sotie.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO