"Picioarele mele nu se mai opresc din crescut". Drama traita de o viitoare mireasa din SUA. foto

Dată publicare: 25-07-2016 10:44
Dată actualizare: 28-07-2016 07:26


boala

O femeie din Statele Unite ale Americii sufera de o boala greu de tratat, care se manifesta mai ales la persoanele de sex feminin: lipedema. Aceasta a facut mai multe liposuctii pentru a reveni la normal.

Katia Page, in varsta de 36 de ani, este o tanara din SUA care sufera de o boala destul de greu de combatut. Lipedema este afectiunea prin care grasimea se depune pe solduri, picioare, brate si modifica proportiile corpului.

Aceasta boala nu poate fi tratata doar prin diete sau exercitii, in cele mai multe cazuri fiind nevoie de interventie chirurgicala.

Femeia a inceput o serie de liposuctii pentru a fi sanatoasa din nou.

Intregul proces previne accentuarea bolii: “Picioarele mele nu o sa se opreasca din crescut!”, a declarat aceasta.

Katia Page a facut deja mai multe operatii, iar rezultatele sunt semnificative. Lizzie Gottsegen, doctora acesteia, este increzatoare, dar o avertizeaza pe femeie ca mai are un drum lung de parcurs pana cand va ajunge la rezultatul dorit: “Daca Katia nu se opereaza, daca nu se misca, probabil ca o sa fie moarta in curand”.

Femeia a fost afectata de negativitatea oamenilor din jur. Acestia nu o inteleg si ii recomanda lui Katiei tot felul de cure de slabit, nestiind ca este vorba de fapt despre o problema medicala.

In scurt timp, Katia se va casatori, dar priveste cu optimism intreaga situatie: “Ma iubeste oricum, doar vreau sa fiu cea mai buna versiune a mea”.

Femeia ar putea sa scape de aceasta problema abia in trei sau patru ani, doctorii estimand ca sunt necesare aproximativ 10 sau 12 operatii.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO