Petrecere de divort, ca la nunta: cu invitati, familie si "aruncarea buchetului" de catre barbat

Dată publicare: 13-11-2011 07:51
Dată actualizare: 05-07-2012 18:01


Sa sarbatorim impreuna c-am scapat unul de altul. Asta si-au zis probabil doi soti din Japonia care, atunci cand au divortat, au organizat o ceremonie similara cu cea din ziua nuntii.

Numai ca in loc sa-si uneasca destinele, au semnat certificatul de divort. In prezenta prietenilor si a familiilor, desigur.

Aplaudati de prieteni, in acordurile unei cunoscute melodii de dragoste, Yoshimi si Hiro-yuki au pasit in sala de receptii sobri, fara nicio urma de zambet pe fata. Imbracati in negru din cap pana-n picioare, nu au venit sa-si uneasca destinele, ci sa si le desparta, dupa un mariaj de 8 ani, cu trei copii impreuna. Dar pentru ca au ramas in relatii bune, au decis sa organizeze o "ceremonie de divort".

"Aceasta ceremonie va ajuta sa aveti o despartire curata. Si speram cu totii ca astazi va fi o zi buna ca sa luati de la capat viata," a declarat Hiroki Terai, organizatorul petrecerii.

Organizatorul "petrecerii" le-a povestit invitatilor cum s-au cunoscut si indragostit cei doi, ilustrandu-si povestea cu fotografii. Din cand in cand, cei doi soti si-au simtit ochii umezi amintindu-si de momentele frumoase petrecute impreuna. Dar n-au dat inapoi, asa cum au facut altii inaintea lor, care au hotarat ca nu vor sa renunte la verigheta.

La final, cei doi au tinut sa distruga si inelul de logodna, simbolul dragostei acum... pierdute.

Si pentru ca spectacolul sa fie complet, a fost aruncat din nou si buchetul miresei. De data asta, de catre sot. Cu mentiunea ca barbatul care il prinde poate divorta cu inima-mpacata. Doar tortul a lipsit de la ceremonie.

In ultimii doi ani, organizatorul acestei ceremonii a dezlegat destinele a peste 100 de cupluri, ceea ce-i transforma afacerea intr-un business foarte lucrativ.


VIDEO PROTVPLUS.RO