Pestele care ataca organele genitale masculine a ajuns in apele din Europa

Dată publicare: 04-09-2013 17:09
Dată actualizare: 07-09-2013 02:17


peste

Temutul peste Pacu, faimos pentru faptul ca ucide barbatii atacandu-le organele genitale a fost descoperit in Sena iar expertii se tem ca aceeasi specie de peste va ajunge si in apele din Marea Britanie.

Cunoscut in Papua Noua Guinee sub numele de "Taietorul de bile", pestele asemanator cu temutul piranha a fost descoperit pentru prima data in Europa in luna august relateaza independent.co.uk.

In pictoriale este diva absoluta, dar pe strada trece neobservata. Imaginile pe care Jennifer Lopez le vrea sterse de pe internet - FOTO

Atunci expertii i-au avertizat pe barbatii care inoata in canalul Øresund dintre Suedia si Danemarca sa nu o faca fara costumul de baie pentru ca se expun atacurilor.

Saptamana trecuta insa autoritatile pariziene au anuntat ca pestele Pacu a fost descoperit si in raul Sena.

"Acest peste nu este unul deosebit de periculos in mod normal, insa are o muscatura serioasa. Au fost cateva accidente in Papua Noua Guinee unde cativa barbati au ramas fara organele genitale dupa ce au fost muscati. Pestii musca pentru ca sunt flamanzi" a povestit expertul Henrik Carl.

Sarutul care a declansat isteria pe Facebook. Ce imagine postata de Antonia i-a revoltat pe fani - FOTO

Pestele Pacu este o ruda cu celebrul piranha si este in mod normal intalnit in Amazon. Poate creste pana la 25 de kg iar atacurile lor au provocat morti in America de Sud, in special in cazul barbatilor.

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO