Pentru un supermarket din Marea Britanie, 35 nu este o varsta suficienta pentru a cumpara alcool. Motivul refuzului

Ultima actualizare: 17-01-2017 00:00
bomboane cu alcool

Strictetea cu care supermarketurile britanice respecta regulile privind vanzarea produselor ce contin alcool a dat nastere unei situatii cel putin hilare intr-o sucursala Aldi din Bristol.

Wendy Searle, in varsta de 35 de ani, a mers la cumparaturi impreuna cu Mia, fiica ei de 13 ani, si cu Samiie Needham, sora cu 13 ani mai mica decat ea. Cand Samiie a vrut sa plateasca produsele, casiera a refuzat sa le vanda o cutie cu bomboane care contineau 2,5% alcool si i-a cerut Miei buletinul, cu toate ca aceasta era in uniforma scolara si era evident ca nu poseda actul de identitate, relateaza Mirror.

"I-am explicat ca este nepoata lui Samiie si ca a este insotita de mine, dar ne-a raspuns ca este cineva in grup care are sub 25 de ani." a povestit Wendy, care a catalogat incidentul ca fiind "absolut ridicol".

Explicatia data de supermarketul Aldi a fost ca inainte de a se aseza la coada, casiera a auzit discutia dintre Mia si Samiie, in care aceasta ii spunea ca pot gusta cu totii din bomboane cand ajung acasa, lucru negat de mama. Reprezentantul Aldi a adaugat ca angajata lor ar fi putut fi sanctionata daca nu proceda astfel.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
Căsătoriți pe nevăzute
Sezonul 1, Ediția 7

01:32:35
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!