Pensionarii din New York, in conflict cu McDonald's. Cum reusesc batranii sa alunge clientii care doresc sa ia masa acolo

Dată publicare: 16-01-2014 09:36
Dată actualizare: 19-01-2014 06:18


McDonald's

Patronii unui restaurant McDonald's din Queens, New York, duc o adevarata lupta cu cativa pensionarii coreeni, care ocupa mesele localului o zi intreaga, fara a face consumatie.

Angajatii respectivului foast-food se plang ca pensionarii vin, cumpara cate o portie de cartofi de un dolar, ocupa cele mai bune mese din restaurant si stau la povesti o zi intreaga.

In momentul in care alti clienti apar, acestia pleaca imediat pentru ca nu au unde sa se aseze, aproape toate mesele fiind ocupate de batrani. Mai mult, o parte din cei care apuca sa comande si vad ca nu au unde sa stea isi cer banii inapoi.

De foarte multe ori, managerul fast-food-ului a chemat politia pentru a ii obliga pe oameni sa paraseasca restaurantul imediat ce au terminat consumatia.

Sun Kim, o pensionara in varsta de 64 de ani, spune ca ii intelege pe angajatii McDonald's, dar ca nu au unde sa isi petreaca timpul.

"Restaurantul se deschide destul de devreme si se inchide foarte tarziu. E cald inauntru si noi, oamenii mai batrani, ne intalnim aici si povestim", a declarat femeia.

In momentul in care politistii ii roaga sa paraseasca localul, pensionarii se retrag, insa, revin imediat ce agentii pleaca.

"Este o situatie destul de dificila. Trebuie sa ii multumim pe toti clientii nostri.Incercam sa gasim o solutie care sa multumeasca pe toata lumea", a declarat un reprezentant McDonald's.

Sursa: Daily Mail

Tags: mcdonald's,


VIDEO PROTVPLUS.RO