Pedeapsa socanta pe care a primit-o o fetita de 8 ani pentru ca a chiulit o ora de la scoala. Mama, ridicata de Politie

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04
eleva

O femeie si-a legat fetita cu lantul de un stalp metalic dintr-o parcare publica drept pedeapsa ca a chiulit de la scoala.

Imaginile socante surprinse de trecatori o infatiseaza pe fetita de 8 ani legata cu lantul metalic de glezna plangand. Incidentul socant s-a petrecut miercuri dupa amiaza, intr-o parcare din capitala Malaeziei Kuala Lumpur. Cativa oameni s-au oprit si au intrebat-o cum a ajuns in aceasta situatie, afland ca mama a pedepsit-o pentru ca a lipsit nemotivat de la o ora de curs, relateaza Daily Mirror.

Trecatorii au incercat minute in sir sa o elibereze, dar eforturile au fost in zadar, pentru ca lantul era asigurat cu doua lacate. Dupa aproape o ora, au sunat la politie, iar echipajul sosit la locul incidentului a eliberat fetita, dupa care a localizat-o pe mama acesteia, care locuieste intr-un bloc din apropiere.

Femeia, in varsta de 30 de ani, si-a recunoscut fapta si a fost dusa la sectie pentru audieri, dar s-a intors cateva ore mai tarziu acasa. Ofiterul care s-a ocupat de caz, Mohammad Azlin Sadari, a declarat: "Am primit un telefon anonim prin care ni s-a semnalat cazul. Au audiat-o pe mama, am atentionat-o si ne-am asigurat ca nu o va mai pune niciodata pe fiica ei intr-o astfel de situatie."

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO