Patru sfaturi despre relatii intime, date de o batrana de 98 de ani.Ce ii indeamna pe tineri sa faca


Ultimul update: Vineri 20 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Marti 17 Septembrie 2013 21:31
Categorie: Bizar
sex

Chiar daca multi tineri ar fi amuzati sa asculte sfaturile unor batrani privind sexualitatea, o femeie in varsta de 98 de ani are cateva idei cat se poate de actuale si interesante.

Revista Esquire a publicat un fragment din cartea Danei Adam Shapiro, You Can Be Right (Or You Can Be Married), care contine diferite interviuri cu persoane care au divortat.

Printre acestea se numara si Pauline, care are 98 de ani. Dupa trei casnicii esuate si o aventura extraconjugala, batrana crede ca le poate oferi tinerilor o parte din experienta ei.

Iata patru sfaturi despre sexualitate date de ea, potrivit Huffington Post:

1. In primul rand, trebuie sa fiti compatibili din punct de vedere sexual. Asta este cel mai important lucru, sa nu credeti daca cineva sa spune ca nu este asa.

2. Dupa 10 ani impreuna, este foarte greu sa mai “reincalziti” atmosfera. Daca nu mai simtiti ceva deosebit unul pentru celalalt, trebuie sa divortati. Nu exista alta cale. Mai bine sa fiti singuri. Pentru ca daca traiti cu cineva care nu va mai face fericiti, atunci este mai rau decat daca sunteti singuri.

3. Trebuie sa va daruiti total pentru a face fericita cealalta persoana. Insa acest sacrificiu trebuie sa fie reciproc.

4. Intr-o relatie trebuie sa existe multa pasiune si multa iubire. Fara acest sentiment, nu exista nimic, faceti doar sex, un simplu act fizic, nu este nimic bun in asta.
 

Sursa: huffingtonpost.com

VIDEO PROTVPLUS.RO