Patronii unui restaurant sunt socati, dupa ce au vazut ca un obiect se misca singur: "Pana acum nu credeam in fantome". VIDEO

Ultima actualizare: 27-10-2016 07:15
Fantoma

O inregistrare video realizata de camerele de supraveghere ale unui local din Gornal, West Midlands (Marea Britanie) arata cum un suport de atentionare pentru podelele ude .. se misca singur.

Conform Daily Mail, in video poate fi vazuta Katie Ann Round, co-manager la pub-ul Chapel House, care - la momentul respectiv - facea treaba prin cladire.

Insa, imediat cum iese din incapere, semnul de plastic de pe podea incepe sa se miste singur - sau cel putin asa pare, conform inregistrarii video.

Dupa cateva momente, obiectul de plastic se prabuseste la pamant, iar in camera apare si partenerul femeii, Ben Parkess, speriat pentru ca tocmai cazuse la pamant si mopul.

"Niciodata nu am crezut in fantome, insa asa ceva nu pot sa-mi explic. Iar dupa ce am vazut inregistrarea video am zis ...uau!" - a declarat Katie.

Cei doi au devenit proprietarii pub-ului in urma cu aproximativ 10 saptamani si spun ca deja au vorbit cu un investigator in fenomene paranormale sa vina si sa incerce sa afle despre ce e este vorba: "Va fi interesant sa vedem ce vor afla".


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO