Pasagerii au auzit zgomote din valiza unei femei, in autobuz. Descoperirea socanta facuta de politisti dupa ce au desfacut-o

04-08-2016 18:24


valiza

O femeie din Brazilia a fost arestata, dupa ce calatorii din autobuzul in care se afla au vazut ceva suspect in valiza acesteia.

Natasha Vitoriano Souto, in varsta de 23 de ani, a incercat sa duca un baietel de 11 ani din Rio catre casa ei din sudul Braziliei, ascuns intr-o valiza. Femeie sustine ca baiatul i-a cerut sa il adopte, asa ca aceasta a incercat sa-l strecoare in bagaj, sperand ca nimeni nu va afla adevarul.

Cand a urcat in autobuz, pasagerii au observat ceva ciudat la bagajul ei si au auzit niste zgomote, apoi o mana iesind din valiza. Asa ca au alertat autoritatile, iar politia a dat-o jos din autobuz.

Politistii au ramas socati cand au deschis bagajul si au vazut ca inauntru era ascuns un baietel de 11 ani. Conform Daily Mail, femeia s-ar fi baricadat in toaleta si nu a dat nicio explicatie. In final, aceasta a recunoscut ca in bagaj era ascuns baiatul. Incidentul a fost filmat.

"Urma sa il iau la mine acasa. L-am gasit singur pe strada, in Botafogo, si el mi-a zis "te rog, pentru numele lui Dumnezeu, adopta-ma. Mama lui este dependenta de droguri, iar familia care l-a adoptat l-a lasat de izbeliste", a declarat femeia pentru Daily Mail.

Femeie a fost eliberata din arest si inca nu i-au fost aduse acuzatii, insa daca va fi gasita vinovata, risca o pedepasa cu inchisoarea intre 1 si 6 ani. Baiatul a fost dat in grija serviciilor sociale.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: valiza, brazilia, copil,

VIDEO PROTVPLUS.RO