Paris Hilton este convinsa ca va muri in cateva clipe, in cea mai cruda farsa din istoria televiziunii. VIDEO

Ultima actualizare: 02-07-2015 09:00
farsa Paris Hilton

Paris Hilton a fost, in Egipt, victima unei farse care depaseste cu mult standardele televiziunii.

Actorul egiptean Ramez Galal, specializat in producerea de emisiuni speciale, la inaltime, pe perioada Ramadanului a reusit sa o sperie de moarte pe starleta.

Intr-o editie a ultimei serii, Ramez a convins-o pe Paris ca urmeaza sa moara intr-un accident aviatic, iar apoi i-a spus cat de bine s-a distrat si ca ar trebui sa se distreze si ea.

Episodul incepe cu Paris, intr-un spot publicitar in Dubai, sosind la inaugurarea unui hotel. Dupa ce pozeaza, este de acord sa faca un tur aerian al orasului. Se urca in avionul in care ste si Galal.

La scurt timp dupa decolare, din cabina se aude un sunet ciudat, iar motorul avionului incepe sa se inece. Avionul este pilotat haotic, in timp e Paris se panicheaza si incepe sa strige. "Pasagerul" de langa ea nu face nimic ca s-o linisteasca, dimpotriva, ii spune ca va muri curand.

Cand panica a atins cote nebanuite, avionul se redreseaza si aterizeaza. Paris este crizata, iar cand "colegul" de zbor ii spune ca a fost victima unei farse, ea ii spune: "Te omor!"

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO