Parintii care implora doctorii sa le omoare fetita. Boala cumplita de care sufera aceasta. FOTO

Ultima actualizare: 04-12-2014 07:01
Alba, spital de urgenta, boli infectioase

Un cuplu din China implora autoritatile sa-i acorde fiicei lor dreptul la moarte. Cei doi spun ca nu mai suporta sa o vada pe copila suferind. Micuta a fost diagnosticata cu cancer si are o tumoare care i-a desfigurat fata.

Zhao Zihan a fost diagnosticata cu retinoblastom in urma cu doi ani. Acest timp de cancer afecteaza retina si se dezvolta foarte repede.

Anul trecut, micuta a trecut printr-o operatie in cadrul careia medicii i-au indepartat ochiul stang. Celulele canceroase s-au extins insa, iar fata copilei a fost desfigurata de o tumoare gigant.

Dupa numeroase tratamente, unele dintre ele dureroase, medicii le-au spus parintilor ca boala de care sufera copilul lor este incurabila. Acum, indurerati peste masura, acestia spun ca nu mai suporta sa o vada in suferinta.

"Speram sa gasim un spital care sa o ajute pe fata noastra sa plece in pace din aceasta lume. Nu mai suportam sa o vedem asa. Este in suferinta tot timpul. Am dus-o la toate spitalele si specialistii, am facut tot ce am putut, toti ne-au spus ca e incurabil. Nu exista speranta", a spus Zhao Lipeng, tatal de 27 de ani al micutei.

Moartea asistata este interzisa in China, insa un studiu a aratat ca majoritatea populatiei este toleranta in fata acestei practici.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO